Ervaringen

Reading sessie – Mijn persoonlijke ervaring tijdens een reading

“Y had me gevraagd of ik een reading wilde doen voor haar. Of ik wilde inzoomen op het thema zelfvertrouwen.

Ik voelde bij deze mooie dame meteen een zuivere JA….

Tijdens de reading werd ik mee genomen in een prachtig beeldend verhaal. In de energie liet ze me van alles zien. Het was duidelijk een andere tijd- een vorig of parallel leven werd met getoond.

Ik kwam in contact met de pijnlijke oorzaak van het gemis aan zelfvertrouwen in haar huidige leven. Verdriet, boosheid, angst, het kwam allemaal voorbij, Maar vooral ook de levendigheid en de kracht om door te gaan, om er het allerbeste van te maken. Om uit de eenzaamheid en angst te komen.

De kleuren, de sfeer, de emoties….alles zo levendig…

Ik ontmoette iemand, een fijn, lief, sprankelend persoon. Samen gingen we de natuur in en leerde ze me over de magie van de natuur. De zon scheen, we lachten samen en ik verwonderde me over de schoonheid van het leven. En al snel voelde ik dat de angst van daarvoor als sneeuw voor de zon vertrokken was.

Angst is geen lang leven beschoren, wanneer je je verbindt met de rijke schoonheid van het leven.

De boodschap dat je altijd een veilige haven in jezelf kunt vinden drong stevig tot me door. De kracht van meebewegen met het leven en je niet klein laten maken. Steeds tóch altijd de schoonheid van het leven blijven inzien. Ondanks diepe pijn.

Ik zag ooit een film waarin iemand jarenlang in een donkere gevangeniscel zat. Ik geloof dat het de film “Papillon” was… “toevallig” gisterenavond ook op TV. Een enkel streepje licht van buiten bracht de gevangene een sprankje hoop. Genoeg om door te leven en hoop te koesteren.

Zo’n streepje licht, daar moet je naar op zoek gaan in jezelf. Meestal is het niet ver, maar juist heel dichtbij.

En als je het gevonden hebt kan het groter worden door jouw liefdevolle en bereidwillige intentie om jezelf lichter en vrijer te willen voelen.

Pure hartenkracht met een vleugje wilskracht.

Het trof me diep, deze reading.

Het liet me voelen dat het een eigen keuze is om je een slachtoffer te voelen.

En dat vrijheid altijd je originele staat van Zijn is.