Coaching, Healing & reading

Je kunt bij mij terecht voor korte en krachtige sessies, maar ook voor langere trajecten.
Ik werk vanuit de waarneming van mijn heldere intuïtieve vermogens. Voor ieder mens die ik ontmoet bestaat er een op de persoon en Ziel afgestemde werkwijze, die resoneert met wie ik ben en wat ik uitdraag. Een one size fits all methode bestaat niet bij mij, maar door te volgen wat de ander nodig heeft aan informatie en heling zijn transformaties en energetische verschuivingen in bewustzijn heel veel voorkomend. Ik bied mensen de mogelijkheid om in contact te komen met hun innerlijke licht en zelfhelend vermogen, zonder een kant en klare oplossing te bieden.

Systemisch denken en voelen
Alles wat ik doe is diepgaand en ik werk altijd vanuit systemisch oogpunt: ik aanschouw daarbij het grotere plaatje en dieper liggende lagen. Dat wil zeggen dat wanneer je een probleem of blokkade voelt, dat ik de achtergrond en het ontstaan van zo’n blokkade meeneem in de ontvouwing van wat er werkelijk speelt. Wat je bijvoorbeeld bij je partner ziet gebeuren en wat jou raakt is niet alleen iets wat bij je partner speelt. Er zijn meerdere dieper liggende lagen van waaruit een zorg of probleem gemanifesteerd wordt. Binnen mijn sessies ligt daarom nooit de focus op de ander, maar wel op hetgeen er in jouzelf geraakt wordt.

Daar vindt de heling plaats.

Die dieper liggende lagen zie ik als volgt:
– Je individuele Zielsuitdrukking. De innerlijke potentie en het geheel eigen pad als Mens/Ziel
– Jij als onderdeel van het gezin/de familie, die binnen deze invloedsfeer het eigen leven mag leiden. De belemmeringen die voort komen vanuit familiepatronen.
– School, werk en andere invloedrijke omgevingen
– Vorige/parallelle levenservaringen
– De energie van het huis en de buurt waarin je leeft (klik hier om meer te lezen over energetische huisreiniging)
– Mensen en dieren die belangrijk voor je zijn
– De collectieve aardse en universele energie (hoe gaat het met de wereld en welke invloed heeft dat op je)

Dit alles (en nog meer) zijn van invloed op de wijze waarop jij je hebt gevormd en vormen samen het “energieveld” waarbinnen jij het leven beleeft.
Tijdens mijn verbindingen met mensen in mijn praktijk kunnen meerdere lagen die ik hierboven beschrijf een rol spelen en naar boven komen.
Het is daarbij aan jou de keuze of je een korte investering wil of er dieper en langer in wil duiken.

Mijn sessies
Met mijn heldere waarneming leg ik vingers op zere plekken, maar bied ik nog geen pleister op de wonden. We gaan juist voelen wat een innerlijke wond of blokkade nodig heeft om te helen. Wat mag er aan gekeken worden in jou, zodat liefde makkelijker door je heen kan stromen? Wanneer Liefde vrij mag stromen, ontstaat er meer flow in je leven. Flow maakt het Leven zachter en biedt een gevoel van vrijheid en leven in overgave en weinig weerstand.
Ik voel wat ik jou mag doorgeven aan informatie, zodat je zelf in staat bent om te gaan kijken naar delen in jezelf die je voorheen nog niet kende. Delen die ongeleefd en misschien ongeliefd waren. Ik coach en begeleid jou op zachte en liefdevolle wijze door jouw schaduwkanten heen, op het moment dat het tijdens de sessie voor jou moeilijker wordt.

Ik laat mij zelf tijdens mijn sessies helpen door mijn hogere Zelf, de Bron en de “helpers op aarde”, zoals edelstenen, kaartendecks, dieren, (natuur)symboliek en de spiegel die het Leven mij voortdurend laat zien. Visualisatie en meditatie zijn ook regelmatig onderdeel van mijn sessies en komen geheel intuïtief en afgestemd op de ander naar boven.
Een sessie bij mij komt altijd geheel voort uit wat er in het moment naar boven wil komen. 


Locatie
Mijn sessies zijn fysiek bij mij in de praktijk in Eindhoven, via mail, of via zoom.
Net wat jij fijn vindt.

Investering
Alles geldt zowel voor sessies voor jou als voor sessies voor je kinderen
* Een eenmalige sessie (1,5 uur). 75 euro
* Een coachingstraject van 3 sessies (elk 1,5 uur): 215 euro
* Een reading per mail + nabespreking via zoom of telefoon: 85 euro