Kindreading

 

 

Heb jij vragen over je kind die je niet beantwoord krijgt? Wil je meer weten over de onderliggende dynamiek van het gedrag van je kind?

Is je kind nog te jong om te praten over wat hij/zij nodig heeft of is communiceren met jouw kind gewoon heel lastig?

Dan is een kindreading wellicht iets voor jou.

Tijdens een reading maak ik in de energie verbinding met je kind op afstand. Je kind is hier dus niet bij en hoeft er ook niet bewust van op de hoogte te zijn.

Ik voel waar de blokkades zitten die het kind mij in de energie wil laten zien. Met mijn

helder weten en voelen schrijf ik op wat ik door krijg.

Ook krijg ik vaak door wat de potentie is van het kind. Oftewel: wie jouw kind is onder de oppervlakkigere lagen van het gedrag. Een stukje van de zielsmissie van een kind kan dan zichtbaar worden. Elke keer weer is het voor mij echter een verassing wat een kind me tonen wil. Niet meer en niet minder dan nodig is voor de desbetreffende ouder om te weten.

Wanneer onderhuidse spanning en emoties plaatsvinden bij je kind is het als ouder niet altijd gemakkelijk

om er achter te komen wat er aan scheelt, wat de oorzaak van spanning is en wat je kind nodig heeft om weer bij zichzelf te komen.

Het kan dan zijn dat je kind last heeft van lichamelijke klachten als buikpijn, misselijkheid, hoofdpijn of eczeem. Of dat er emotioneel van alles speelt zoals overprikkeling of overgevoeligheid. Misschien heeft je kind veel moeite om emoties te reguleren, piekert het heel

 veel of heeft het last van angsten. Deze en nog veel meer klachten, waarin lichaam, emoties en geest allemaal met elkaar verbonden zijn, kunnen een motivatie zijn voor jou als ouder om wat dieper te gaan kijken naar wat er allemaal leeft bij je kind en wat de mogelijke oorzaken zijn.

En vaak spiegelt de boodschap van een kind ook iets in de ouder en/of heeft het kind waardevolle informatie over een blinde vlek die een ouder bij zichzelf heeft. Een reading geeft daarom ook de mogelijkheid om te voelen waar jij zelf als ouder ook getriggerd wordt in dat wat je kind mee maakt. Dan is er voor jou ook iets 

aangeraakt en dus iets te helen…

Wat ik vaak terug krijg van ouders is dat een reading hen meer helderheid biedt, en de verbinding tussen hen en hun kind verstevigt. Het zorgt voor meer acceptatie en begrip vanuit jou als ouder, zodat je in staat bent om op een andere manier naar je kind te kijken.

2 mooie ervaringen van een kindreading:

 

“Het is zo’n prachtig stuk tekst! Ik heb de woorden de afgelopen dagen meerdere malen doorgelezen en iedere keer raakt een ander stuk me weer.
Het gaat dwars door alles heen, recht naar m’n hart.
Het drukt me met de neus op de feiten. Aan de ene kant een beetje gek om alles zo te lezen. Want het lijkt wel alsof mijn dochter precies weet wat ik nodig heb. En de dingen die zij nodig heeft, dat ben ik!!”

“We zijn allemaal verschillend maar wel in
verbinding.
Ik zal de woorden nog vaak gaan doorlezen. Mooie handvaten om deze tijd van het jaar aan te gaan. Om een stapje verder te komen. Het besef dat ik al op de goede weg zit, maar dat die weg af en toe ondergesneeuwd wordt.”

Praktisch:
Een kindreading is altijd op afstand en je kind is er dus niet bij. Vanaf 10 jaar vraag ik ouders om toestemming te vragen aan hun kind.
Via het contactformulier kun je de aanvraag doen, de reading valt vervolgens binnen 2 weken bij je in de mailbox. 
Je mag dan een foto (met alleen het kind erop), de volledige naam en de geboortedatum doorgeven. Ook mag je een of meerdere vragen meegeven die ik mee kan nemen in de reading.
Jouw investering is 85 euro. Je ontvangt hiervoor de reading per mail van 1,5 tot 2 a4tjes lang. Deze staat boordevol informatie en inzichten die je zo vaak als je wilt erbij kunt pakken. Ook ontvang je een nabespreking via Zoom of telefoon van dik een half uur waarin we nog wat dieper op je vragen in kunnen gaan. Wil je graag een reading voor jezelf ontvangen? Dat kan uiteraard ook.