Ervaringen

Coaching- en readingsessies:

 • “Toeval bestaat uiteraard niet. Door een vreemde samenloop van omstandigheden en onverwachte keuzes in mijn leven, kruisten onze paden.
  Anne, een ontzettend licht en liefdevol persoon waar ik voorheen waarschijnlijk niet snel mee in contact zou zijn gekomen. Door de ontmoeting met Anne vond ik een dieper begrip voor dingen die gebeurden. Een verdieping waar ik ontzettend naar snakte maar niet in werd voorzien in mijn bestaande sociale kring. Het voelde daarom ook logisch, en op een bepaalde manier zelfs noodzakelijk, om op een zeker moment bij Anne aan te kloppen voor een energetische sessie. Op een lichte, diep liefdevolle manier wist Anne mij op intuïtieve wijze op een nieuw pad te helpen. Doordat Anne zo puur is en open staat, kan zij doorgeven wat op dat moment doorgegeven moet worden.
  Alles is veranderd sindsdien; mijn blik op de wereld en de mensen om mij heen, maar vooral hoe ik mijzelf zie en wat ik te doen heb in dit leven. Daar was ik zo aan toe, ik was het mezelf zo verplicht!
  Anne, ik kan je niet genoeg bedanken voor wie jij bent, hoe jij in het leven staat en hoe ik door jouw tussenkomst heb mogen leren om het leven te zien, en dat wat erbij hoort en daarna komt.”

 • “Gisteren heb ik een spiegelsessie gedaan met Anne waar ik licht kreeg op mijn diepere laagjes en blinde vlekken die mijn kinderen helder spiegelen of voor mij leven.
  Dat in mij waar ik nog geen uiting aan kan geven (bijvoorbeeld mijn boosheid en grenzen), daar waar ik nog bang ben om het niet goed genoeg te doen (in het opvoeden zelf mag ik niet falen van mezelf) en dat ik vooral voor iedereen balans probeer te houden, wrijving wil wegpoetsen enzo..uit liefde maar niet altijd helpend voor mezelf én de kinderen.
  Zoo dat lucht op dat ik daar nu gewoon mee mag zijn. En…misschien helemaal niets hoef te DOEN en te redden maar gewoon dicht bij mijn kern mag blijven als er iemand in huis bijvoorbeeld ontploft of niet luistert..

  Én ik dan nog steeds mijn ruimte mag innemen. Dat vond het kleine meisje in mij ooit heel moeilijk..
  En dan zie ik nu een ander innerlijk kind ineens wél volledig zich krachtig uiten en bij haar eigenheid blijven. Wow, wat fijn eigenlijk. Dank je wel lief kind voor je boodschap.
  Dank je wel Anne voor je heldere blik en zachte spiegel. Ik kan het íedere ouder aanraden om eens via zijn kinderen (hoeven er niet bij te zijn) te leren wat er in jezelf geopend mag worden.”

 • “Een tijdje terug heb ik een hele fijne sessie met Anne gehad. Door haar vragen en verdieping kon ik eindelijk mijn hyperventilatie achter me laten. Door haar liefdevolle begeleiding weet ik waar het vandaan komt en weet ik dat ik er niet meer bang voor hoef te zijn. Wat een bevrijding! Ik kan het iedereen aanraden om jezelf een gesprek met Anne te gunnen.”

 • “Anne heeft voor mij een kaartlegging gedaan. Ik herkende en voelde alles
  wat er geschreven stond. Ik ken Anne niet persoonlijk, maar het contact met haar via mail voelt heel zuiver en puur. Het werk wat Anne doet, is echt prachtig en zó waardevol voor onze kinderen en toekomst. Dankjewel lieve Anne! Ook voor je interessante verhalen op Facebook, ik lees ze graag!”

 • “Anne is een warme vrouw met een hart van goud waarbij je je meteen op je gemak voelt Ze luistert, observeert en stelt vragen in volle overtuiging en met een liefdevolle interesse in jou als gesprekspartner en in jouw verhaal en dus jouw kind(eren).Ik heb vooral veel bevestiging gekregen én nieuwe inzichten tijdens het ‘tolken’ van Anne.”


Fysieke klacht-vertalingstraject:

“Ik heb zoveel geleerd over mezelf. Ik ben jouw verslag opnieuw gaan lezen en het is mooi om te lezen hoeveel ik dit terug heb gezien in de opleiding. Terug gaan in mijn lichaam was/is mijn grootste uitdaging. Hoe meer ik gegrond ben, hoe beter ik mezelf kan horen. 
Ik wil zeggen dat ik jouw vertaling weer zo goed vind en dat ik het zo mooi vind om alles terug te lezen en te herkennen. Er vallen steeds meer kwartjes. Ik ben daar heel dankbaar voor.”

Kindreadings: 

 • “Diep geraakt door je woorden! Zo treffend en alles resoneert..We zijn je heel dankbaar voor deze mooie bijzondere reading! Ik ga het allemaal laten bezinken en kijk uit naar de reading van mijn zoontje..”

 • “Wat ontzettend mooi en treffend weer! Het raakt ons diep.. je omschrijft prachtig wat wij voelen als we hem echt zien.
  Dank je wel opnieuw voor deze prachtige Reading!”
 • “Wauw. Wauw. Wauuwww! Wat een heldere reading. Wat ken ik mijn dochter hierin, en wat helpt dit mij om weer wat geruster te zijn.  Dankjewel! Dankjedankjewel!  Ik ga lezen, herlezen en ontspannen. Je bent goud waard!

 • “Het is zo’n prachtig stuk tekst!
  Ik heb de woorden de afgelopen dagen meerdere malen doorgelezen en iedere keer raakt een ander stuk me weer.
  Het gaat dwars door alles heen, recht naar m’n hart.
  Het drukt me met de neus op de feiten. Aan de ene kant een beetje gek om alles zo te lezen. Want het lijkt wel alsof mijn dochter precies weet wat ik nodig heb. En de dingen die zij nodig heeft, dat ben ik!!

  We zijn allemaal verschillend maar wel in
  verbinding.
  Ik zal de woorden nog vaak gaan doorlezen. Mooie handvaten om deze tijd van het jaar aan te gaan. Om een stapje verder te komen. Het besef dat ik al op de goede weg zit, maar dat die weg af en toe ondergesneeuwd wordt.”

 • “Tranen over mijn wangen.. Wanneer ik de tekst vanmiddag voor de eerste keer doorlees. Zoveel herkenning.. Ongelooflijk!
  De komende tijd pak ik de reading erbij. Dit is mijn houvast, dit is mijn leidraad. Dit was echt wat ik nodig had (heb)!
  Ik ben zo blij dat ik zelf de stap heb gezet. Om dit mezelf en mijn dochter en ons gezin kado te doen.. Ik herken zoveel van mezelf….
  Bedankt voor alle mooie woorden! Bedankt dat jij mij een kijkje laat nemen in de wereld van onze mooie dochter.”

Reading voor hond: 

“Wauw anne! Ik krijg heel veel emoties en duidelijkheid in het feit dat wat ik voel bij haar dus idd zo kloppend is. 
Zo sneu dat zij net als mijn zoon zo aan het worstelen is met haar plekje op aarde. Maar ik zie haar!!

Wat fijn dat de signalen die ze afgeeft nu voor mij in ieder geval ook duidelijk tastbaar en bespreekbaar worden. En dat we op de juiste weg zijn.”

 

Loopbaancoaching – traject:

“Dankjewel Anne, voor de fijne loopbaangesprekken die we online hebben gehad. Ondanks dat de gesprekken over zoom plaatsvonden heb ik ze als erg persoonlijk ervaren, en was het super fijn om samen met jou te kunnen sparren over welke richting ik in wilde op werkgebied. Hierin werden ook vastzittende patronen besproken, en dat gaf fijne inzichten om dit aan te pakken.
Ik kan Anne aanraden voor iedereen die vastloopt op werkgebied, ze heeft een luisterend oor & kan je op een zachte manier laten inzien waar je knelpunten zitten en geeft fijne tips & opdrachten mee om hiermee aan de slag te gaan.”

 

Energetische huisreinigingen:

 • “Een hele bijzondere ervaring was de energetische huisreiniging die wij mochten ontvangen van Anne. Het was al een hele tijd onrustig in huis, vooral voelbaar op de zolder. We sliepen slecht en kregen het huis maar niet echt opgeruimd.
  Bij Anne had ik meteen een goed gevoel, ik heb haar ervaren als een fijne, warme vrouw met een goed inlevingsvermogen en een feilloze intuïtie. Ze nam ruim de tijd om te luisteren naar onze ervaringen en daarna hebben we een “huisronde” gelopen. Op zolder vonden we inderdaad de verstoring. Na het bezoek van Anne voelde ons huis zoveel lichter en opgeruimder, er is veel meer rust in huis dat is nog steeds heel goed voelbaar. Dankjewel Anne, voor deze mooie ervaring!”

 • “Ik ken Anne als een prettig, rustig en voelend persoon. Toen ze bij ons binnen kwam, hebben we eerst even gepraat en kennis gemaakt met ons huis. We zijn een rondje gaan lopen en in ieder vertrek voelde Anne of er iets nodig was. Vooral in onze woonkamer was verwarring voelbaar.
  We hebben toen samen aan ons huis verteld, dat wij nu in ons huis wonen en dat wij de intentie hebben nog heel lang als gezin hier samen te blijven. Op dat moment voelde ik een soort luchtverplaatsing, alsof ons huis een zucht van verlichting gaf. Het voelde ook meteen anders. Ons huis wist het gewoon nog niet!
  Hoe logisch, na al die jaren dat het slechts één familie had mogen dienen, wist ons huis niet wat wij hier ‘ineens’ deden en van haar wilden. Ook in andere vertrekken was meer of minder voelbaar. Op de slaapkamer van mijn stiefdochter hing een hele zware energie.
  Het blijft een hele klus de energie in huis zuiver en licht te houden. Vooral door alle (stief)lijntjes die door elkaar blijven lopen. Maar het reinigen door Anne heeft ons huis een hele fijne veilige boost gegeven. Een absolute aanrader voor iedere familie!”

 

Mijn eigen ervaring tijdens een reading/coachingsessie:

 

“Y had me gevraagd of ik een reading wilde doen voor haar. Of ik wilde inzoomen op het thema zelfvertrouwen.

Ik voelde bij deze mooie dame meteen een  JA….

Tijdens de reading werd ik mee genomen in een prachtig beeldend verhaal. In de energie liet ze me van alles zien. Het was duidelijk een andere tijd- een vorig of parallel leven werd met getoond.

Ik kwam in contact met de pijnlijke oorzaak van het gemis aan zelfvertrouwen in haar huidige leven. Verdriet, boosheid, angst, het kwam allemaal voorbij, Maar vooral ook de levendigheid en de kracht om door te gaan, om er het allerbeste van te maken. Om uit de eenzaamheid en angst te komen.

De kleuren, de sfeer, de emoties….alles zo levendig…

Ik ontmoette iemand, een fijn, lief, sprankelend persoon. Samen gingen we de natuur in en leerde ze me over de magie van de natuur. De zon scheen, we lachten samen en ik verwonderde me over de schoonheid van het leven. En al snel voelde ik dat de angst van daarvoor als sneeuw voor de zon vertrokken was.

Angst is geen lang leven beschoren, wanneer je je verbindt met de rijke schoonheid van het leven.

De boodschap dat je altijd een veilige haven in jezelf kunt vinden drong stevig tot me door. De kracht van meebewegen met het leven en je niet klein laten maken. Steeds tóch altijd de schoonheid van het leven blijven inzien. Ondanks diepe pijn.

Ik zag ooit een film waarin iemand jarenlang in een donkere gevangeniscel zat. Ik geloof dat het de film “Papillon” was… “toevallig” gisterenavond ook op TV. Een enkel streepje licht van buiten bracht de gevangene een sprankje hoop. Genoeg om door te leven en hoop te koesteren.

Zo’n streepje licht, daar moet je naar op zoek gaan in jezelf. Meestal is het niet ver, maar juist heel dichtbij.

En als je het gevonden hebt kan het groter worden door jouw liefdevolle en bereidwillige intentie om jezelf lichter en vrijer te willen voelen.

Pure hartenkracht met een vleugje wilskracht.

Het trof me diep, deze reading.

Het liet me voelen dat het een eigen keuze is om je een slachtoffer te voelen.

En dat vrijheid altijd je originele staat van Zijn is.