Ervaringen

Y. nav haar coaching/reading sessies
“Toeval bestaat uiteraard niet. Door een vreemde samenloop van omstandigheden en onverwachte keuzes in mijn leven, kruisten onze paden.
Anne, een ontzettend licht en liefdevol persoon waar ik voorheen waarschijnlijk niet snel mee in contact zou zijn gekomen. Door de ontmoeting met Anne vond ik een dieper begrip voor dingen die gebeurden. Een verdieping waar ik ontzettend naar snakte maar niet in werd voorzien in mijn bestaande sociale kring. Het voelde daarom ook logisch, en op een bepaalde manier zelfs noodzakelijk, om op een zeker moment bij Anne aan te kloppen voor een energetische sessie. Op een lichte, diep liefdevolle manier wist Anne mij op intuïtieve wijze op een nieuw pad te helpen. Doordat Anne zo puur is en open staat, kan zij doorgeven wat op dat moment doorgegeven moet worden.

Alles is veranderd sindsdien; mijn blik op de wereld en de mensen om mij heen, maar vooral hoe ik mijzelf zie en wat ik te doen heb in dit leven. Daar was ik zo aan toe, ik was het mezelf zo verplicht!
Anne, ik kan je niet genoeg bedanken voor wie jij bent, hoe jij in het leven staat en hoe ik door jouw tussenkomst heb mogen leren om het leven te zien, en dat wat erbij hoort en daarna komt.”

Kim nav haar coaching/readingsessie
“Gisteren heb ik een spiegelsessie gedaan met Anne waar ik licht kreeg op mijn diepere laagjes en blinde vlekken die mijn kinderen helder spiegelen of voor mij leven.

Dat in mij waar ik nog geen uiting aan kan geven (bijvoorbeeld mijn boosheid en grenzen), daar waar ik nog bang ben om het niet goed genoeg te doen (in het opvoeden zelf mag ik niet falen van mezelf) en dat ik vooral voor iedereen balans probeer te houden, wrijving wil wegpoetsen enzo..uit liefde maar niet altijd helpend voor mezelf én de kinderen.

Zoo dat lucht op dat ik daar nu gewoon mee mag zijn. En…misschien helemaal niets hoef te DOEN en te redden maar gewoon dicht bij mijn kern mag blijven als er iemand in huis bijvoorbeeld ontploft of niet luistert..

Én ik dan nog steeds mijn ruimte mag innemen. Dat vond het kleine meisje in mij ooit heel moeilijk..

En dan zie ik nu een ander innerlijk kind ineens wél volledig zich krachtig uiten en bij haar eigenheid blijven. Wow, wat fijn eigenlijk. Dank je wel lief kind voor je boodschap.

Dank je wel Anne voor je heldere blik en zachte spiegel. Ik kan het íedere ouder aanraden om eens via zijn kinderen (hoeven er niet bij te zijn) te leren wat er in jezelf geopend mag worden.”

L nav haar coaching/readingsessie
“Een tijdje terug heb ik een hele fijne sessie met Anne gehad. Door haar vragen en verdieping kon ik eindelijk mijn hyperventilatie achter me laten. Door haar liefdevolle begeleiding weet ik waar het vandaan komt en weet ik dat ik er niet meer bang voor hoef te zijn. Wat een bevrijding!

Ik kan het iedereen aanraden om jezelf een gesprek met Anne te gunnen.”

S. nav een reading met kaartlegging
“Anne heeft voor mij een kaartlegging gedaan. Ik herkende en voelde alles
wat er geschreven stond. Ik ken Anne niet persoonlijk, maar het contact met haar via mail voelt heel zuiver en puur. Het werk wat Anne doet, is echt prachtig en zó waardevol voor onze kinderen en toekomst. Dankjewel lieve Anne! Ook voor je interessante verhalen op Facebook, ik lees ze graag!”

L. nav haar coaching/readingsessie
“Anne is een warme vrouw met een van goud waarbij je je meteen op je gemak voelt Ze luistert, observeert en stelt vragen in volle overtuiging en met een liefdevolle interesse in jou als gesprekspartner en in jouw verhaal en dus jouw kind(eren).Ik heb vooral veel bevestiging gekregen én nieuwe inzichten tijdens het ‘tolken’ van Anne.”

E. nav haar fysieke klacht-vertalingstraject
“Ik heb zoveel geleerd over mezelf. Ik ben jouw verslag opnieuw gaan lezen en het is mooi om te lezen hoeveel ik dit terug heb gezien in de opleiding. Terug gaan in mijn lichaam was/is mijn grootste uitdaging. Hoe meer ik gegrond ben, hoe beter ik mezelf kan horen. 
Ik wil zeggen dat ik jouw vertaling weer zo goed vind en dat ik het zo mooi vind om alles terug te lezen en te herkennen. Er vallen steeds meer kwartjes. Ik ben daar heel dankbaar voor.”

L. nav de reading voor haar kind
Diep geraakt door je woorden! Zo treffend en alles resoneert..We zijn je heel dankbaar voor deze mooie bijzondere reading! Ik ga het allemaal laten bezinken en kijk uit naar de reading van mijn zoontje..

L. nav de reading voor haar kind
“Wat ontzettend mooi en treffend weer! Het raakt ons diep.. je omschrijft Prachtig wat wij voelen als we hem echt zien.
Dank je wel opnieuw voor deze prachtige Reading!”

Mijn eigen ervaring tijdens een reading/coachingsessie met een klant

“Y had me gevraagd of ik een reading wilde doen voor haar. Of ik wilde inzoomen op het thema zelfvertrouwen.

Ik voelde bij deze mooie dame meteen een  JA….

Tijdens de reading werd ik mee genomen in een prachtig beeldend verhaal. In de energie liet ze me van alles zien. Het was duidelijk een andere tijd- een vorig of parallel leven werd met getoond.

Ik kwam in contact met de pijnlijke oorzaak van het gemis aan zelfvertrouwen in haar huidige leven. Verdriet, boosheid, angst, het kwam allemaal voorbij, Maar vooral ook de levendigheid en de kracht om door te gaan, om er het allerbeste van te maken. Om uit de eenzaamheid en angst te komen.

De kleuren, de sfeer, de emoties….alles zo levendig…

Ik ontmoette iemand, een fijn, lief, sprankelend persoon. Samen gingen we de natuur in en leerde ze me over de magie van de natuur. De zon scheen, we lachten samen en ik verwonderde me over de schoonheid van het leven. En al snel voelde ik dat de angst van daarvoor als sneeuw voor de zon vertrokken was.

Angst is geen lang leven beschoren, wanneer je je verbindt met de rijke schoonheid van het leven.

De boodschap dat je altijd een veilige haven in jezelf kunt vinden drong stevig tot me door. De kracht van meebewegen met het leven en je niet klein laten maken. Steeds tóch altijd de schoonheid van het leven blijven inzien. Ondanks diepe pijn.

Ik zag ooit een film waarin iemand jarenlang in een donkere gevangeniscel zat. Ik geloof dat het de film “Papillon” was… “toevallig” gisterenavond ook op TV. Een enkel streepje licht van buiten bracht de gevangene een sprankje hoop. Genoeg om door te leven en hoop te koesteren.

Zo’n streepje licht, daar moet je naar op zoek gaan in jezelf. Meestal is het niet ver, maar juist heel dichtbij.

En als je het gevonden hebt kan het groter worden door jouw liefdevolle en bereidwillige intentie om jezelf lichter en vrijer te willen voelen.

Pure hartenkracht met een vleugje wilskracht.

Het trof me diep, deze reading.

Het liet me voelen dat het een eigen keuze is om je een slachtoffer te voelen.

En dat vrijheid altijd je originele staat van Zijn is.