Mijn Verhaal

Ik voel de roep om mij toe te leggen aan het bieden van ruimte om de lichte en krachtige kant die jij in je hebt te laten groeien en bloeien. Zodat je je eigen waarde in dit leven optimaal kan gaan zien, voelen en belichamen.

Bij mij ben je welkom wanneer je behoefte voelt om gezien te worden voor wie je écht bent. Jezelf zijn zonder voorwaardes. Jij hoeft jezelf niet meer onder stoelen of banken te schuiven, maar je krijgt bij mij de ruimte om zowel door je pijnpunten heen te bewegen als je prachtige en unieke Zelf te laten stralen.
Het kan zijn dat je die lichte kant in jezelf meer binnen je gezin wilt manifesteren.
Maar het kan ook zijn dat je binnen je werk meer zichtbaarheid en innerlijke leiding wilt voelen.

Ik werk zelf vanuit mijn innerlijke leiding. Voor mij komt dat neer op een hele fijne balans tussen hoofd, hart en onderbuikgevoel. Mijn overtuiging is dat de harmonie tussen alle delen in mijzelf zorgt voor de meeste pure vorm van steun en hulp die ik zou kunnen bieden. Hierdoor ben jij in staat om jezelf stap voor stap te ontdoen van groei- belemmerende maskers en harnassen.
Ik ben in een goede verbinding met het kind in mij dat verwondering, stilte en speelsheid inbrengt.
Ook verbind ik mij met de volwassen vrouw die ik ben en groei ik steeds meer naar wijsheid en waarnemen vanuit een breed en diep perspectief en door de verantwoordelijkheid te nemen om door mijn eigen pijnlijke triggers heen te groeien.

Vanuit een combinatie van deze en nog veel meer krachten in mij ben ik in staat helderheid in bewustzijn te ontvangen tijdens mijn sessies, coaching en workshops.

Ik werk graag met natuurelementen, gebruik opstellingstechnieken, creatieve expressie en veel visualisatie. De natuur is mijn grote raadgever…de metaforen die ik uit de natuur haal zijn eindeloos.
Elke sessie is afgestemd op degene die ik bij me is. Ik neem jou waar als mens én als Ziel en vandaaruit kan ik je vertellen wat ik voel, zie, hoor vanuit mijn innerlijke waarneming.

Ik werk vanuit transparantie en bezit de kwaliteit om maskers te doen zakken en sluiers opzij te tillen op een veilige en vertrouwde manier. Ik geef ruimte en paas het balletje steeds rustig naar jou. Zodat jij steeds weer kan voelen en in contact kunt komen of blijven met je innerlijke wijsheid en je vermogen tot zelfheling.
Ik heel jou niet, ik geef wel ruimte aan het helingsproces in jou.

Of je nou op de werkvloer staat of als mens binnen je gezin, relatie of alleenstaand: Jij verdient het om jezelf te gaan zien als het stralende en unieke wezen wat je in wezen bent.