Kind en gezin

Missie kind & gezin
Een gezin is een smeltkroes van verschillen, overeenkomsten, verbindingen, blokkades, oude patronen en overtuigingen, meestal overgoten met liefde voor elkaar. Gezinsleden treffen elkaar vaak diep in het hart. De wijze waarop ze elkaar beïnvloeden kent heel veel diepgang en komt voort uit een verfijnd systeem waarin de achtergronden van elk gezinslid vervlochten zijn.

Ik zie het als een onderdeel van mijn missie om ouders een beeld te geven van deze onbewuste dynamieken binnen het gezin én het familiesysteem. Zodat zij zich bewust worden van hun eigen aandeel, potentie, mogelijkheden en kansen. Binnen deze bewustwording zie ik het als heel waardevol dat ouders  hun eigen ruimte en plek aannemen binnen het gezinssysteem. Dat zij zichzelf mogen zijn en de ander ook kunnen aanvaarden en erkennen in wie ze zijn en wat hun rol is. Omdat dit een bewuste en een min of meer volwassen staat van zijn vraagt, kan er van kinderen niet verwacht worden dat zijn dit proces in volle rust en gewaarwording doorlopen. In mijn visie liften jonge kinderen dan ook mee op het proces van hun ouders en is daarom het streven naar een liefdevolle verbinding tussen beiden zo belangrijk. Zodat onze kinderen kunnen opgroeien tot zelfstandige mensen die met zelfvertrouwen en een liefdevolle blik  zichzelf, anderen en de wereld om hen heen kunnen aanschouwen. Ik gun het de kinderen om op deze manier hun eigen plek in de wereld te kennen en aan te nemen, zodat zij de mogelijkheid voelen om hun kwaliteiten en potentie te leven en te delen.
Door mijn missie te leven draag ik voor mijn gevoel bij aan het samen creëren van een mooiere wereld.

Ik draag mijn missie op het gebied van kind & gezin uit dmv het volgende aanbod: 

Kindertolktrajecten
De boodschap helder maken achter het gedrag van je kind dmv een traject van 3 diepgaande sessies die een waar verschil maken in de verbinding tussen ouder en kind. Lees hier meer over kindertolktrajecten

Kindreading
Een energetische reading op afstand, die de blokkades en potentie van het kind in beeld brengen.
Kijk voor alle info over kindreadings  hier

Gezinsreading
Uitleg volgt


Relatie reading
Uitleg volgt

Workshop familiesystemen

Uitleg volgt

Ouderschapstraject: De boodschap achter het gedrag van je kind
Vanaf september 2022 in Eindhoven. Info volgt