Loopbaancoaching: Work in spirit

“Het is echt zo fijn om al pratende en voelende met jou meer richting te voelen in wat ik nodig heb, kan en wil. Er komen vanzelf nieuwe inzichten die me ruimte geven om op een nieuwe manier naar mijn werk te kijken.”

Mijn werk als beginnend loopbaancoach is ruimte gevend. Voor mensen die op de een of andere manier vast lopen in hun werk. Of eigenlijk ook vast zitten in overtuigingen en patronen in hun werk.

We zijn maar al te vaak vastgeroest in wat we kennen. Om dat bekende te doorbreken en je horizon te kunnen verleggen heb je ruimte nodig en moed.

Ik nodig en daag je uit om voor jezelf te gaan staan in wat jij te bieden hebt in het leven. Jouw werkende leven hoeft niet saai of slopend te zijn. De meeste volwassenen hebben een rol of taak buiten het gezin te vervullen en heel vaak mag dat vorm krijgen in het werk wat je doet. En het allermooiste zou zijn als die taak of rol echt voort vloeit uit wie jij bent. Zodat je fluitend naar je werk kan gaan én in je privéleven dit kan laten doorwerken.

Heb jij behoefte om samen met mij aan een nieuwe weg te timmeren binnen jouw loopbaan?

Wil je onderzoeken wat er allemaal mogelijk is binnen jouw werkveld?

Of wil je een stap naar een nieuw werkveld gaan zetten, maar weet je nog niet hoe?
Meld je aan voor een coachingstraject van 4 sessies. Dit is mogelijk face to face, in Eindhoven, of via zoom.

* Op dit moment bied ik deze trajecten aan voor sterk verlaagde tarieven ivm mijn eigen leerproces in relatie tot de loopbaancoachings cursus die ik volg. Ik zoek regelmatig proefklanten. Medio 2023 ben ik klaar met de cursus en werk ik toe naar meer professionele tarieven.