Work in spirit: Werkcoaching

“Het is echt zo fijn om al pratende en voelende met jou meer richting te voelen in wat ik nodig heb, kan en wil. Er komen vanzelf nieuwe inzichten die me ruimte geven om op een nieuwe manier naar mijn werk te kijken.” (E. na het afsluiten van haar loopbaantraject)

Na mijn cursus loopbaancoaching in 2022 kom ik tot de conclusie dat ik geen loopbaancoach ben 🙂 Ookal sloot ik de cursus met vlag en wimpel af. 
Ik ben echter wel op een dieper niveau gaan inzien dat het werkveld een van de meest zingevende velden is waar de mens zich in kan begeven. 
Naast het gezinsveld.
Het familieveld
Het partnerveld
En het sociale veld
Heeft het werkveld ons te bieden dat het ons kan verrijken in een gevoel van nut en zingeving naar de buitenwereld toe. Want voor vele is dienstbaar zijn naar buiten toe (verder dan de binnencirkel van het gezin en de sociale contacten)  iets waar ze veel voldoening uit halen. Helaas nemen heel veel mensen genoegen met veel minder en gaan ze niet graag naar hun werk. 

In 2022 heb ik ongeveer 15 trajecten doorlopen met proefklanten. Ik noemde het een loopbaancoachingstraject, maar die term voelde niet kloppend. Tijdens en na deze trajecten kwam ik tot de conclusie dat een loopbaancoach meestal lang niet zo intuïtief werkt als dat ik dat graag doe. 
De standaard vragenlijsten en persoonlijkheidstesten vond ik onnodig en totaal niet uitdagend. Mijn klanten waar meestal blij en opgelucht dat niet met de standaard procedure dingetjes kwam. Ik kwam er weer eens achter dat het bij mij echt open en vrij mag zijn. Mezelf openen voor wat er in het moment wil stromen en alles uitnodigen wat geheeld wil worden. Er kwamen diepe en écht wezenlijke vragen naar boven. De antwoorden erop lieten zich gedurende verschillende sessies zien. Niet vanuit het hoofd, maar veelal vanuit onderbewuste pijn die zich liet zien.
Waarom durf je je kwaliteiten niet te tonen? Wat ligt er achter je haantje de voorste gedrag? Wat zijn de diepe verlangens en wat zorgt ervoor dat deze geblokkeerd worden? Wat maakt dat je blijft hangen in een toxische werkomgeving? Waarom doe je het werk wat anderen van je verlangen? Volg je daadwerkelijk je hart of volg je de massa? Waarom voel je je onveilig bij je werkgever?

We zijn maar al te vaak vastgeroest in wat we kennen. Om dat bekende te doorbreken en je horizon te kunnen verleggen heb je echter ruimte nodig en moed. Een work in spirit sessie bij mij is onderzoekend, uitdagend, confronterend en toch heel liefdevol.  Omdat mijn intentie altijd is om iemand terug te brengen naar de Liefde voor zichzelf en vandaaruit te herinneren waar, en met welke innerlijke houding je echt helemaal je eigen plek aan kan nemen.

Ik nodig en daag je uit om voor jezelf te gaan staan in wat jij te bieden hebt in het leven. Jouw werkende leven hoeft niet saai of slopend te zijn. De meeste volwassenen hebben een rol of taak buiten het gezin te vervullen en heel vaak mag dat vorm krijgen in het werk wat je doet. En het allermooiste zou zijn als die taak of rol echt voort vloeit uit wie jij bent. Zodat je fluitend naar je werk kan gaan én in je privéleven dit kan laten doorwerken.

Wil je graag met mij aan het werk? 
Boek dan nu een sessie.
Eentje om te proeven.
Je investering is 75 euro per sessie wanneer je zelf betaald en 100 euro wanneer je werkgever betaald.
Dan beslis je vervolgens of je verder wilt met een traject op maat.
De sessies zijn zowel geschikt voor werknemers, werkgevers, ZZP-ers en werkzoekenden.

Vul het contactformulier op mijn site in, of app/bel me voor een afspraak. (06-19272878)