Energetische huis reiniging

“Ik voorzie het huis en al wat in en om het huis leeft van een zachte en liefdevolle energie, waardoor jij je weer opgeladen en verlicht voelt.”

Jezelf volledig veilig, geborgen en beschermd voelen in je eigen huis. Dat is waar we allemaal naar verlangen, maar wat zeker niet altijd het geval is.

Herken jij je in (een van de) volgende situaties? Dan zou een energetische huisreiniging heel goed iets voor jou kunnen zijn.:
– Je voelt je niet helemaal op je gemak thuis en/of hebt last van stemmingswisselingen.
– Je slaapt slecht
– Er gebeuren dingen in huis die je niet kunt verklaren
– Je huis voelt rommelig en chaotisch aan en je krijgt het maar niet opgeruimd.
– Het kost je veel moeite om een plek helemaal eigen te maken en lijkt het alsof er iets onzichtbaars in de weg zit en of er steeds maar weer iets blokkeert om je volledig te kunnen ontspannen in je eigen huis.
– Je voelt je eigen energie weg zakken, wordt passief, misselijk of duizelig zodra je een kamer binnenloopt.
– Je hebt last van zware gevoelens en/of gedachtes die je alleen thuis hebt en niet zo zeer elders.
– Het kan ook zijn dat jij en/of je huisgenoten voelen dat er een niet welkome of zware energie in huis is, die aanvoelt als een overleden Ziel die niet weg kan of wil. Het kan zijn dat je dit waarneemt en er echt veel last van hebt.

Al deze en nog vele andere gevoelens kunnen een goede motivatie zijn om je huis energetisch door mij te laten reinigen, zodat je weer vrij kunt bewegen in je eigen huis en weer tot rust en ontspanning kunt komen.

Mijn methode &tools

Ik vertrouw op mijn interne kompas. Mijn intuïtie is scherp en ik luister daarbij

goed naar wat mijn klant me te vertellen heeft. Ik ben oa opgeleid en werkzaam als kindertolk en gedragsvertaler en kan daardoor vanuit jouw verhaal al veel informatie halen over de onbewuste blokkades die je beleeft.

Wat ik tijdens een energetisch huisreiniging op mijn pad zie verschijnen – wat ik waarneem – zie ik als spiegel voor wat er zich wil openbaren vanuit het onderbewuste. Daarbij gebruik ik bijvoorbeeld ook orakelkaarten en symbolen die me op weg helpen in de heling die uiteindelijk mag en zal plaatsvinden.


Mijn pendel en wichelroede zijn mijn fysieke basisinstrumenten. Deze fungeren als verlengstukken van de meest verfijnde spiertjes die in contact staan met mijn celgeheugen en hartsbewustzijn. Op deze manier voel ik waar verstoringen zitten en hef ik deze op door er bewustzijn en erkenning vanuit het hart naar toe te brengen.
In gesprek met mijn klant komt er vanuit de erkenning een diepe vorm van compassie vrij voor de verstoring die we herkenden en lost zich de verstoring op. Deze ruimte wordt vervolgens met onvoorwaardelijke liefde gevuld.

Ik werk op een toegankelijke en aardse manier, zonder te veel zweverijen, maar wel met een behoorlijk bijzondere magische tint. Want in mijn beleving is magie een onderdeel van onze aardse realiteit, mits er een bepaalde mate van overgave is in het onbekende. Want het is in het ervaren van het onbekende waar de meest belangrijke transformaties plaats kunnen vinden.
Mijn werkwijze is daarom ook sterk transformerend. We nemen een diepe duik en gaan voelen wat er in het huis resoneert met wie jij bent en waar jij last van hebt. Wanneer je dat voor jezelf kunt voelen en erkennen kan er blijvende positieve verandering plaatsvinden.
Ik werk volgens het H.E.A.L proces. Tijdens dit proces van heling doorloop ik (en mijn klant/en) 4 verschillende stappen:
1. H= Herkennen
2. E= Erkennen en eren
3. A= Accepteren/aavaarden
4. L= Laten en loslaten

In mijn ervaring kunnen elementen die “vast” zitten in het onderbewuste van de mens als vanzelf losgelaten worden wanneer deze 4 stappen allemaal doorlopen worden. Daar begeleid ik je bij wanneer er lastige stukken loskomen tijdens een energetisch huisreiniging.


Het onderbewuste & de intuitie
Wat wij als mens waarnemen is voor het grootste deel onbewust. Zo’n 80/90 %  van wat we ervaren is bewust. De rest nemen we wel waar, maar op rationeel niveau is dat onbekend.
Ik werk vooral met het waarnemend vermogen van het lichaam: de emoties, de lichaamssignalen, het hartsbewustzijn, het verfijnde cel geheugen….Daar luister ik in mezelf naar. Dat zijn raadgevers voor wat er onbewust in een huis en een persoon afspeelt.
Met mijn heldere weten en voelen stem ik af op mijn omgeving en krijg ik allerlei signalen door die me iets vertellen. Sedert een jaar of 5 ben ik deze interne antennes steeds verder gaan finetunen en heb ik gemerkt dat ik tijdens een huisreiniging hier heel veel in kan betekenen.


Verschillende energielagen
In mijn waarneming is een huis een samensmelting van een hoop verschillende energie lagen uit heden én verleden. Een huis is dé plek waar alles samenkomt en waar een soort van saus ontstaat met allerlei verschillende ingrediënten. Deze saus is ofwel prettig van smaak, doordat de ingrediënten goed bij elkaar passen en op elkaar afgestemd zijn, of het is niet lekker…..Omdat er bijvoorbeeld één heel erg overheersend ingrediënt ingebracht is dat de boel behoorlijk domineert…
Dit specifieke ingrediënt in de samensmelting der energieën in een huis kan bv zijn:

– Een onverwerkt trauma van een van de bewoners
– Heftige emoties die regelmatig geventileerd worden en blijven hangen
– Een geestesenergie die als niet welkom voelt
– Een verbouwing die niet in overeenstemming is met de “huisziel”
– Heftige gebeurtenissen uit het verleden die in het huis plaatsvonden
– Elektrosmog, WIFI, straling
– Aardse elementen zoals leylijnen, aardstralen, breuklijnen, vulkanische activiteit en ondergronds water
– Religieuze activiteiten die hebben plaatsgevonden op de plek waar het huis staat
– Edes, beloftes, contracten, rituelen, overeenkomsten en ceremonieën die niet in overeenstemming (meer) zijn met de aard en zielswensen van de huidige bewoners.
– Spullen die in het huis staan die een belemmerende energie hebben voor de bewoners. Spullen met een specifieke lading.

Dit is een opsomming van allerlei elementen waar bewoners last van zouden kunnen hebben.
Ik ga altijd opzoek naar de meest fundamentele verstoringen, zodat de basis weer zachter en lichter aanvoelt.

Het is een ervaring waarvan je zou kunnen zeggen “daar moet je bij zijn geweest”. Het is inderdaad iets dat echt in de beleving ervan gaat leven. Ik nodig je dan ook van harte uit om contact op te nemen voor een oriënterend telefoongesprek. Zodat jij kunt proeven of dit mogelijk iets is voor jou.
Voor een energetische huisreiniging betaal je 150 euro binnen Eindhoven (en iets daarbuiten). Woon je wat verder weg? Dan kom ik ook graag en vraag ik ook wat voor de benzine-en rijtijd.


Foto: Gemaakt door Roxane Young http://www.RoxaneYoung.com

 

www.annemeijntjes.nl