Energetische huis reiniging/ huishealing

“Ik voorzie het huis en al wat in en om het huis leeft van een zachte en liefdevolle energie, waardoor jij je weer opgeladen en verlicht voelt.”


Heb je last van energieverstoringen?

Jezelf volledig veilig, geborgen en beschermd voelen in je eigen huis. Helemaal tot rust komen wanneer je in de middag of avond thuis komt. Dat is waar we allemaal naar verlangen, maar wat zeker niet altijd het geval is. Regelmatig voelen mensen zich  prikkelbaar, gespannen, lusteloos of depressief wanneer ze thuis komen, terwijl ze zich elders levendig en licht voelen… Als dit bij jou het geval is dan is de energie in je huis (en bij jezelf) verstoord.

Herken jij je in (een van de) volgende situaties? Dan zou een energetische huisreiniging en huishealing heel goed iets voor jou kunnen zijn.:

– Je voelt je niet helemaal op je gemak thuis en/of hebt last van stemmingswisselingen.
– Jij en/of je kind(eren) slaapt slecht
– Er gebeuren dingen in huis die je niet kunt verklaren
– Je huis voelt rommelig en chaotisch aan en je krijgt het maar niet opgeruimd.
– Het kost je veel moeite om een plek helemaal eigen te maken en lijkt het alsof er iets onzichtbaars in de weg zit en of er steeds maar weer iets blokkeert om je volledig te kunnen ontspannen in je eigen huis.
– Je voelt je eigen energie weg zakken, wordt passief, misselijk of duizelig zodra je een kamer binnenloopt.
– Je hebt last van zware gevoelens en/of gedachtes die je alleen thuis hebt en niet zo zeer elders.
– Het kan ook zijn dat jij en/of je huisgenoten voelen dat er een niet welkome of zware energie in huis is, die aanvoelt als een overleden Ziel die niet weg kan of wil. Het kan zijn dat je dit waarneemt en er echt veel last van hebt.

Al deze en nog vele andere gevoelens kunnen een goede motivatie zijn om je huis energetisch door mij te laten reinigen, zodat je weer vrij kunt bewegen in je eigen huis en weer tot rust en ontspanning kunt komen.

Mijn methode &tools

Ik vertrouw op mijn interne kompas. Mijn intuïtie is scherp en ik luister daarbij

goed naar wat mijn klant me te vertellen heeft. Ik ben oa opgeleid en werkzaam als kindertolk en gedragsvertaler en kan daardoor vanuit jouw verhaal al veel informatie halen over de onbewuste blokkades die je beleeft wanneer je thuis bent. 

Wat ik tijdens een energetisch huisreiniging waarneem, zie ik als spiegel voor wat er zich wil openbaren vanuit het onderbewuste van de bewoners. Daarbij is er dus altijd een wisselwerking tussen de bewoners en de voelbare onrust in huis. De onrust in huis laat iets zien over de bewoners en ik help om licht te schijnen op hetgeen er naar boven wil komen.  Daarbij gebruik ik bijvoorbeeld ook orakelkaarten en symbolen die me op weg helpen in de heling die uiteindelijk mag en zal plaatsvinden.

Mijn pendel en wichelroede zijn mijn fysieke basisinstrumenten. Deze fungeren als verlengstukken van de meest verfijnde spiertjes die in contact staan met mijn celgeheugen en hartsbewustzijn. Op deze manier voel ik waar verstoringen zitten en hef ik deze op door er bewustzijn en erkenning vanuit het hart naar toe te brengen.
In gesprek met mijn klant komt er vanuit de erkenning een diepe vorm van compassie vrij voor de verstoring die we herkenden en lost zich de verstoring op. Deze ruimte wordt vervolgens met de energie van onvoorwaardelijke liefde gevuld.
Ik geloof niet zo zeer in het eenmalig zuiveren van een ruimte zonder aandacht te besteden aan de onderliggende voedingsbodem van de onrust die er gevoeld wordt. Daarom werk ik persoonlijk, op maat en zal de aanvrager (en wellicht aanwezige partner) zelf ook innerlijk aan het werk moeten.

Het belangrijkste is dat de oorsprong van de onrust wordt aangepakt en niet de symptomen…
Mijn werkwijze is daarom ook sterk transformerend. We nemen een diepe duik en gaan voelen wat er in het huis resoneert met wie jij bent en waar jij last van hebt. Wanneer je dat voor jezelf kunt voelen en erkennen kan er blijvende positieve verandering plaatsvinden.

Wat blokkeert er?
In mijn waarneming is een huis een samensmelting van een hoop verschillende energie lagen uit heden én verleden. Een huis is dé plek waar alles samenkomt en waar een soort van saus ontstaat met allerlei verschillende ingrediënten. Deze saus is ofwel prettig van smaak, doordat de ingrediënten goed bij elkaar passen en op elkaar afgestemd zijn, of het is niet lekker…..Omdat er bijvoorbeeld één heel erg overheersend ingrediënt ingebracht is dat de boel behoorlijk domineert…

Dit specifieke ingrediënt in de samensmelting der energieën in een huis kan bv zijn:

– Een onverwerkt trauma van een van de bewoners
– Heftige emoties die regelmatig geventileerd worden of werden (ook mogelijk door vorige bewoners) en blijven hangen
– Een geestesenergie die als niet welkom voelt
– Een verbouwing die niet in overeenstemming is met de “huisziel”
– Heftige gebeurtenissen uit het verleden die in het huis plaatsvonden (ook bevallingen en overlijdens)
– Spullen die in het huis staan die een belemmerende energie hebben voor de bewoners. Spullen met een specifieke lading en herinnering.

– Elektrosmog, WIFI, straling

De volgende elementen komen ook voor, maar werk ik minder mee:

– Aardse elementen zoals leylijnen, aardstralen, breuklijnen, vulkanische activiteit en ondergronds water
– Religieuze activiteiten die hebben plaatsgevonden op de plek waar het huis staat
– Edes, beloftes, contracten, rituelen, overeenkomsten en ceremonieën die niet in overeenstemming (meer) zijn met de aard en zielswensen van de huidige bewoners.

Dit is een opsomming van allerlei elementen waar bewoners last van zouden kunnen hebben.
Ik ga altijd opzoek naar de meest fundamentele verstoringen, zodat de basis weer zachter en lichter aanvoelt.

Praktisch
Voor een energetische huisreiniging betaal je 180 euro binnen Eindhoven (en iets daarbuiten). Woon je wat verder weg? Dan kom ik ook graag en vraag ik ook wat voor de benzine-en rijtijd. 
Na de huishealing ontvang je na een aantal weken tot een maand desgewenst een telefoontje waarin je kunt delen hoe het nu voor je is en wat er veranderd is voor je. Foto: Gemaakt door  www.RoxaneYoung.com