Diensten

Werkflow na de stilte en een boek op komst…

juli 5, 2023

Het is nu ongeveer 5 maanden geleden dat ik mijn praktijk in stilte heb gelaten.
De mensen die ingeschreven zijn op mijn nieuwsbrief hebben al lang niets van mij ontvangen. Ik ben ook grotendeels vertrokken van social media. Ik heb me wat terug getrokken om mezelf meer van binnenuit te kunnen voeden. Er was heel wat innerlijk proces in beweging in mij de afgelopen jaren en het was nodig om het eea tot stilstand te brengen, om goed te kunnen doorvoelen waar ik nu sta in mijn leven.
Er is van mij uit heel lang geen energie geweest om het energetische werk wat ik doe, te voeden vanuit overvloed. Ik heb in het begin van Corona mijn vaste baan opgezegd om me helemaal op mijn praktijk te kunnen focussen. Ik kon en wilde vanaf maart 2020 niet meer werken binnen een systeem wat vol zat met benauwende beperkingen en maatregelen…Voor mij was het enorm belangrijk dat ik een periode op mijzelf mocht zijn, en aan mijn gevoel voor autonomie ging werken. Waar de rest van de wereld bezig leek te zijn met solidariteit en veiligheid, was mijn leerstoel meer in het veld van het bij mezelf blijven in roerige tijden….Voelen wat IK wilde en nodig had. Me niet laten overhalen tot het aannemen van aspecten in de samenleving die gewoon niet bij me passen. Ik heb me daar enorm in kunnen ontwikkelen en op Zielsniveau heb ik me weer heel waardevolle aspecten van het Mens Zijn herinnerd.

Echter….dit alles nam ruimte en energie in beslag en daardoor mistten we hier thuis mijn inkomen dusdanig, dat het me nooit echt lukte om ontspannen met de geldfactor om te gaan. Mijn inkomen was niet meer wat het was toen ik een vaste baan had en terwijl financiële risico’s en investeringen echt wel bij een eigen onderneming horen, durfde ik dat steeds niet aan…

Ondertussen ging mijn aandacht heel vaak naar mijn gezin en had ik daar uitdagingen die zoveel van mijn energie vroegen dat het mij maar niet lukte om een goedlopende praktijk op te bouwen….Ik had vele ballen hoog te houden en het lukte niet altijd om het werkballetje prioriteit te geven. Dat frustreerde me…Ondertussen had ik wel een aardige stroom aan klanten, maar het was qua geld gewoonweg té onzeker.

Omdat ik financieel behoorlijk onstabiel aan het worden was,  en ik de zoveelste afwijzing op een sollicitatie ontving (tja, eigenlijk wilde ik ook helemaal geen vaste baan) besloot ik in januari om mijn focus te verleggen en een inkomstenbron te zoeken die  gemakkelijk zou stromen. Die had ik snel gevonden in de vorm van poetswerk bij ouderen thuis, als ZZP-er. Ik heb me nu aan dit werk verbonden en het voelt fijn en zinvol. Het geeft me een prima inkomstenbron en het biedt me de vrijheid die ik zo belangrijk acht in mijn leven.

Ik wilde (en wil) mezelf de kans geven om de beperkende energie die ik bij me droeg, echt los te laten. En dus was er vanuit mij een hele poos geen motivatie en praktisch geen ideeën op het gebied van mijn bewustzijnspraktijk. Want elke keer als ik met een idee kwam aangaande mijn praktijk zat er een beperkende onderstroom onder….Verdienmodellen wil ik niet de basislaag laten vormen voor mijn werk. Want de impact die ik wil maken in de wereld is  waardevol, maar komt vooral vanuit Liefde voort en niet vanuit het verdienen van geld. Geld is echter een neutrale energie die zich kan inwisselen voor wat wenselijk is in iemands leven. Dus focus ik me liever op wat ik in mijn leven wens, wat ik kan en waar ik enthousiast van wordt, waar ik ontroering bij voel. Kortom: waar ik van AAN ga. En ik ga ervan uit dat een deel daarvan zich zal vertalen in geld en dat ik nooit iets te kort kom, omdat overvloed mijn natuurlijke staat als mens is.

Momenteel is mijn aandacht thuis bij mijn kinderen en mijn partner en alles wat als heel dichtbij voelt. De ruimte die gecreëerd wordt nu ik mijn energie zo dichtbij me houd is heel prettig. Voor het eerst in alle jaren dat mijn kinderen naar school gaan ben ik in deze laatste paar weken van het schooljaar bv gewoon heel relaxed. Niks geen stuwende einde(school)jaarsenergie.
Ik heb gewoon tijd om hulpouder te zijn, uitgebreid te koken en er bijna alle middagen voor mijn kinderen te zijn wanneer ze me nodig hebben. Ik voel me diep en Liefdevol verbonden met zowel mijn partner als met mijn kinderen. Ik mag wel echt zeggen dat ik emotioneel en energetisch beschikbaar ben voor hen. Ik ben daar super dankbaar voor. Vooral ook naar mijzelf, omdat ik het zelf gecreëerd heb, vanuit een diepe innerlijke wens om meer te wortelen in mijzelf en écht aanwezig te zijn als mens in mijn innercircle.
Voorheen was er altijd wel iets te doen. Als je je eigen onderneming hebt kan het gevoel dat je nooit klaar bent er insluipen. Iets van administratie, website, social media, nieuwsbrief, klantencontact. Bij mij ging het allemaal nogal van de hak op de tak en tamelijk impulsief.

Nu voel ik dat ik weer nieuwe impulsen ontvang om iets met mijn energetische werkskills te gaan doen. Ik word weer nieuwsgierig en heb weer zin in een fijne reading of energetische huisreiniging.
Ook is er een project op mijn pad gekomen wat ik als heel bijzonder ervaar.
Ik  voel namelijk dat ik een boek mag, kan en wil schrijven. Het kwam als vanzelf op mijn pad toen ik een paar weken terug een reading voor een jongen deed. Hij toonde mij informatie van Ziel tot Ziel, die breder en verder ging dan hem en zijn ouders. In de vele kindreadingen die ik heb gedaan heb ik altijd gemerkt dat er kinderen zijn wiens Ziel een meer overstijgend karakter hebben en van waaruit er informatie doorgegeven wordt via mij die ik zie als teachings die veel groter zijn en dus ook voor meer mensen dan alleen papa en mama heel waardevol kunnen zijn.
Na de reading die ik een paar weken terug met deze jongen deed voelde ik dat ik dit voor veel meer andere kinderen mag doen. Nieuwetijds kinderen met een boodschap voor de wereld. Ik voel zo sterk dat zij veel gefundeerder weten waar we in de nieuwe wereld naar toe gaan, dan de volwassen generatie. Het zijn dan ook echt boodschappen van hoop, transparantie en Liefde. De connectie met de Bron is voor jonge kinderen nog zo vanzelfsprekend en daar haal ik echt steun uit. Ik weet zekere dat dat voor meer mensen zo is.

Wel voel ik dat ik niet zomaar overal op het internet deze informatie neer mag droppen. De verhalen die nog gaan komen zijn niet voor iedereen bestemd en komen daarom ook niet zomaar op social media. Tenzij ik duidelijk bij iemand doorkrijg dat dit wél de bedoeling is. Ergens voelt het als dat ik de kinderen in bescherming mag nemen en daarom hun energetische boodschap niet overal mag neerplempen. Ik stelde in mijzelf de vraag wat dan een mooie en beschermde manier zou zijn om deze nieuwe tijdskinderen de ruimte te bieden om hun boodschap te laten doen. Al snel kwam daar het antwoord: Een boek. Want dat kopen en lezen mensen alleen als ze er ook echt voor open staan.

And so it will be.

Binnenkort volgt er nog wat concretere info over het boek en de manier waarop ik het tot stand wil laten komen.
Wil je contact met me opnemen omdat je voelt dat dit bij jou kind past? Stuur me gerust een berichtje dan kunnen we afstemmen of het resoneert met de stroom die het boek vormgeeft.

Voor nu wens ik iedereen een prachtige zomervakantie.

Liefs Anne

No Comments

Leave a Reply