Huishealings

Waarom je huis energetisch reinigen?

maart 30, 2022

Waarom zou je je huis energetisch reinigen?

In mijn beleving en naar mijn mening doet iedereen er goed aan om zijn/haar woning eens in de zoveel tijd energetisch te laten reinigen door iemand van buitenaf.
Waarom iemand van buitenaf?
In wezen is het altijd heel erg helpend om jezelf tools aan te leren om meer vanuit het zelfhelend vermogen van het lichaam te leven. In die zin is het ook heel helpend om je eigen huis te reinigen.
Maar omdat we allemaal in de gewoonte van ons eigen lichaam en onze eigen woning leven hebben we allen ook blinde vlekken. In je eentje, van zo dichtbij, kun je niet alles waarnemen en is een blik van een ander juist heel behulpzaam en verhelderend. De ander ontvangt een beeld van jou wat voor jezelf minder zichtbaar is. Daarbij is het tijdens een huishealing ook zo dat jouw energie met andere aanwezige energie kan gaan vermengen en daar wordt het voor de persoon zelf vaak wat lastig om helder te blijven waarnemen wat er precies gebeurd. Er zijn nou eenmaal heel veel verschillende energielagen aanwezig in en rondom het huis. (Ben je benieuwd welke energie lagen? Kijk hier)
Plus: je hoeft niet alles alleen te doen, maar je mag altijd hulp vragen en samen ergens aan werken.

En dat samenwerken is ook wat er tijdens de huishealings die ik verzorg, gebeurd. Ik ben niet in mijn eentje bezig om healings uit te voeren en de boel te reinigen van belemmerende energieën: het is een samenspel tussen mijzelf, mijn klant, de energie van het huis Zelf, en alle energetische lagen die meegenomen worden in de reiniging. Het universum regelt altijd een perfect samenspel!

Mensen komen er misschien niet zo snel op om hun woning energetisch te laten reinigen. Een fysieke schoonmaakbeurt voelt vaak vanzelfsprekend voor velen, maar de laag waarin gevoeld wordt, die wordt vaak wat verwaarloosd. Dat gebeurd onbewust en ongewild. Want als mensen zouden weten hoe de “gevoelslagen” van zichzelf en hun huisgenoten in een huis zich manifesteren en van invloed zijn, dan zou er wellicht meer aandacht aan besteed worden. Maar dan moet je daarbij ook nog eens leren hoe je daar mee omgaat, met het schoonmaken van die “gevoelslagen”. Ik heb voor mezelf tools ontwikkeld, die mij ontzettend goed helpen om een huis te ontdoen van zware energie. Bij een huishealing geef ik dit mijn klanten mee, waardoor zij in het vervolg ook in staat zijn om veel bewuster met de energie in hun huis om te gaan.

Heb je behoefte om je huis energtisch te laten reinigen? Vraag dan een huishealing aan, of informeer je via de teksten op mijn website

Foto: Bram Busink
bbfotografie.nl/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply